Wat doen wij?

professionele licht- en geluidsapparatuur

Wat doen wij zoal?

Geniet van het beste
licht en geluid als één prachtig geheel

Of het nu gaat om een klein thuisfeestje of om een grote show met duizenden bezoekers. Wij ontzorgen uw gehele licht- en geluidsplanning. We beschikken zelf over voldoende apparatuur maar werken ook samen met grote organisaties in de branche om zodoende de juiste apparatuur te leveren die perfect aansluit bij uw feest/evenement,

Dit doen wij als de beste.

Ik ben niet snel tevreden als het over geluid en/of licht gaat. Daarom maak ik ook altijd gebruik van bekende merken om zodoende een goede geluidskwaliteit en/of lichtshow te bieden zodat u maar ook uw gasten verzekerd zijn van een gezellig feest/evenement.

Wij verhuren licht- en geluidsapparatuur in de regio Bergeijk maar ook ver daarbuiten. Ook kunt u bij mij terecht voor advies op maat of voor mijn diensten als professionele geluidstechnicus. Heeft u vragen, neem dan, geheel vrijblijvend, contact met mij op zodat ik samen met u kan kijken naar een passende oplossing.

Enkele merken die wij gebruiken

Hieronder vindt u een overzicht van merken waarmee wij geregeld werken.