Over mijzelf

professionele licht- en geluidsapparatuur

Mijn naam is Martijn van de Kerkhof en ik ben 17 jaar. Toen ik nog heel jong was zei ik al dat ik geluidstechnicus wilde worden, al wist ik toen nog niet echt wat dat inhield. Al vele jaren verdiep ik me in allerlei apparatuur, ik lees handleidingen tot in detail en vind het leuk om daarna met de apparatuur zelf te spelen. Het verzorgen van feestjes, mixen van bandjes, opbouwen van een goede set vind ik echt super leuk. Ik hoef niet zo op de voorgrond. Laat mij maar achter de schermen het grote werk doen. Mijn passie is om met de juiste apparatuur een perfect geluid te verzorgen en zo ook een geslaagd feest of optreden.

Uw belevenis is mijn passie!

Alhoewel ik nog jong ben heb ik al een ruime ervaring met feesten en evenementen. Of het nu om een tuinfeest gaat of om een festival met duizenden bezoekers, het geluid verzorgen voor een DJ of voor een band of zanger, ik zorg ervoor dat u de beste belevenis krijgt.

Scholing en trainingen

Op dit moment ben ik student Podium- en Evenemententechniek aan het Sint Lucas te Eindhoven. Naast deze opleiding volg ik ook produktgerichte trainingen. Zo heb ik onlangs het certificaat System & Workflow van L’acoustics behaald.

System & Workflow

De laatste jaren werk ik steeds vaker met apparatuur van het Duitse kwaliteitsmerk D&B Audiotechnik. 

Onlangs heb ik de eerste training gevolgd bij D&B zelf in het Zuid Duitse plaatsje Backnang en ik sta inmiddels alweer ingeschreven voor vervolgtrainingen in 2024.