Geluidsapparatuur

professionele licht- en geluidsapparatuur

Versterkers en versterkerracks

U kunt bij mij kiezen uit de volgende versterkers:

Electro Voice Q44

De Electro Voice Q44 is een versterker uit de Q-serie en dat betekent dat hij gemaakt is om een grote dynamische headroom en transient respons te leveren.

Electro Voice Q99

De Electro Voice Q99 is een versterker uit de Q-serie en dat betekent dat hij gemaakt is om een grote dynamische headroom en transient respons te leveren.

Electro Voice Q1212

De Electro Voice Q1212 is een versterker met een hoge output en een hoge mate van efficiency. Ze zijn de beste keus voor het aandrijven van geluidssystemen zoals de ZX-serie en Tour-X serie van Electro Voice.

Dynacord SL1200

De Dynacord SL 1200 versterker is een 2 x 600 Watt versterker die bedoeld is voor zowel mobiel gebruik als voor vaste installaties.

Dynacord SL2400

Met de SL 2400 ben je voorzien van een professionele klasse H-versterker van Dynacord! Deze tweekanaals versterker levert per kanaal @ 4 Ohm 1200 Watt.

Electro Voice CP2200

De Electro-Voice CP2200 komt uit de compacte en lichtgewicht Compact Precision-serie van professionele versterkers. Het zeer efficiënte Klasse-H-ontwerp

Electro voice TG7

Synq Digit 3K6

Het extreem hoge rendement, het verminderde vermogensverlies en de zeer lage warmteafvoer zijn de belangrijkste voordelen van deze PWM-versterkers.
Ongelooflijke ruimtebesparing voor mobiele toepassingen

L-Acoustics LA8

Mixers

voor met mixen van verschillende geluidsbronnen

Soundcraft EPM8

Als u een mixer wilt waarmee u het geluid kunt verzorgen voor zowel live optredens, presentaties als studio-sessie dan heb je aan deze soundcraft een hele goede. De goede kwaliteit van de componenten zorgt ervoor dat je nooit in de steek gelaten zult worden door de mixer.

Soundcraft Spirit F1 12/2

Deze soundcraft mixer doet het goed op ieder podium gezien de bewezen kwaliteit die soundcraft keer op keer weer levert.

Allen & Heath SQ5

Gemak, snelheid en flexibiliteit, de SQ5 van Allen & Heath heeft het allemaal.

Behringer X32

De X32 is intuïtief en krachtig met 40 processingkanalen en 25 mixbussen. Dit alles is uitgerust met serieuze signaalprocessing, zoals dynamics, equalizer en inserts.

Behringer S16

De S16 is voorzien van 16 ingangen met hoogwaardige microfoonvoorversterkers, evenals 8 servo-gebalanceerde XLR uitgangen.

Allen & Heath DX168

Audio rack Voor dLive S / C class mixer 16 mic/line ingangen 8 XLR uitgangen

Luidsprekers

Electro Voice TX1181

De Electro Voice TX 1181 is een passieve subwoofer voorzien van een 18 inch EVS-18S woofer. Hij is uitstekend geschikt om de prestatie in het laag flink te verbeteren bij het gebruik van een TX 1122 of TX 1152 fullrange luidspreker.

Electro Voice TX1152

Deze TX 1152 van Electro Voice is een passieve luidspreker uit de Tour X serie. Deze serie is ontworpen met professioneel gebruik voor ogen. Je ziet deze luidsprekers dan ook veel terug bij diverse evenementen en in vaste installaties van bijvoorbeeld clubs of theaters.

Electro Voice TX1122FM

Electro Voice heeft met de TX 1122 FM een passieve vloermonitor in het assortiment die het op elk podium goed zal doen.

Electro Voice TX1122

Deze TX 1122 kan belast worden met 500 Watt continue vermogen en heeft een piekbelasting van 2000 Watt. Hij is in staat om een maximale geluidsdruk van 130 dB te leveren en dat doet hij met overtuiging zonder vervorming.

Electro Voice ZLX12

Midrange passieve speaker vermogen tot 1.000 Watt

Electro Voice ZX3

De Electro-Voice ZX3 passieve PA-luidspreker is een lichtgewicht tweeweg passieve/bi-amp PA-luidspreker voor de meest uiteenlopende draagbare en geïnstalleerde toepassingen.

Electro Voice RX212

De EV Rx 212/75 is een full-range 2 x 12 inch tweewegkast gebouwd met 18 mm berken multiplex en levert 650 watt aan vermogen bij 4 ohm. Deze ongelooflijk veelzijdige luidspreker biedt concertgeluid voor mensen die het budget niet willen opblazen.

Electro Voice RX118S

De Electro Voice RX118s is een hele krachtige 18 inch hoorn geladen subwoofer.

L-Acoustics SB18

L-Acoustics Arcs focus

Electro Voice EKX12

Electro Voice EKX18S

De Electro Voice TX 1181 is een passieve subwoofer voorzien van een 18 inch EVS-18C woofer. 

Martin audio AM12

Diversen

bijvoorbeeld equalizers, DSP, crossovers, effecten, commpresors

Electro Voice DC-One

deze DSP beschikt over 2 analoge ingangen 1 AES/EBU ingang en 6 analoge outputs.

DBX 215S

DBX’s equalizers zijn de industriestandaard voor touring, studio’s en audio-installaties. Dat is niet gek, gezien de bewezen kwaliteit van de afgelopen vier decennia.

T Racks DS2/4

deze DSP beschikt over 2 analoge inputs en 4 analoge outputs.

Audac CMP30

De Audac CMP30 mediaspeler laat zich eenvoudig bedienen via een logische knoppenlay-out. Het loepzuivere LCD-scherm biedt duidelijk beeld van de overzichtelijke menustructuur.

Pioneer DDJ-SB2

Met de Pioneer DDJ-SB2 ben je klaar om te mixen. Doordat deze 2 kanaals DJ controller een ingebouwde geluidskaart heeft, heb je geen externe audio interface nodig!

Eurolite SB-1100

Voor drive-in shows die net iets meer spullen meehebben dan gemiddeld, is een krachtstroomverdeler altijd handig om te hebben.

Lexicon MX200

De Lexicon MX200 is een dubbele reverb effectenprocessor met aan boord 16 van de legendarische Lexicon reverb-effecten.

DBX Driverack PA2

De DriveRack PA2 van DBX is een luidspreker-managementsysteem en de opvolger van de PA+.

Pioneer XDJ-RX3

Pioneer introduceert de XDJ-RX3. Dit product is een flink verbeterde versie van zijn voorganger met een aantal nieuwe features.

Sennheiser XS-Wireless in ear

De Sennheiser XSW IEM Set B is een complete en professionele set om te starten

Microfoons

microfoons zijn handig voor het uitversterken van instrumenten of spraak

shure GLXD/BETA58A

De Shure GLXD24 is een zorgeloze draadloze handheld set, vrij van storingen en met een geweldige geluidskwaliteit. De set bestaat uit een GLXD4 ontvanger en een GLXD2 handheld zender voorzien van een Beta58A microfooncapsule.

shure BLX4R

De Shure BLX4R is een UHF-ontvanger voor handhelds en beltpacks uit de BLX-serie.

shure BLX1

De duurzame BLX1 heeft een lichtgewicht, ergonomisch ontwerp en instelbare versterkingsregeling. Voor gebruik met BLX draadloze systemen.

shure MX153T

De Shure MX153 is een headset microfoon met een omni-directioneel opnamepatroon, waardoor geen woord van wat je zegt gemist wordt!

Sennheiser MKE2

De MKE 2-ew Gold is een hoogwaardige, subminiatuur clip-on lavalier-microfoon die geschikt is voor zowel spraak- als instrumentmiking-toepassingen in alle gebieden van live werk.

shure SM58

De Shure SM 58 dynamische vocal microfoon is ontworpen voor professioneel gebruik. Hij is dan ook uitermate geschikt voor op het podium en in de studio. Door de hoge kwaliteit componenten,

shure PG48

De Shure PG48 is een dynamische microfoon die zich vooral goed leent voor spraaktoepassingen. Tevens is dit een degelijke microfoon met de echte Shure-kwaliteit

gatt moh 7

Condensator microfoon voor instrumenten.

shure BLX2/SM58

De SM58 behoeft geen verdere uitleg, deze microfoon doet het altijd en kan (zo gaan de verhalen) echt overal tegen.

shure QLXD4

Digitale UHF receiver

shure QLXD2

De QLXD2 handzender heeft een robuuste, lichtgewicht constructie en een antenne-eigenschap die de betrouwbaarheid van de RF-overdracht bevordert.